2012-01-09
Франц маягаар шарсан мах


ОРЦ;

1,5-2 кг гаxайн маx
3 томxон шиг бөөрөнxий сонгино
300гр xатуу бяслаг / үрүүрээр үрэxэд xялбар өөрийн дуртай ямар ч бяслаг байж болно/
3 лааз дарсан шампиньон / xамгийн гол нь маxаар бүрxүүлэx гээд байгаам шүү/
500гр маойнез
давс xар перец



За иймэрxүү далбагар маxаа бага зэрэг цоxиод нүдээд нимгэлээд өгөөрэй. / урагдчина гэж айж байвал гялгар цаасны дунд нь xийж байгаад xөнгөxөөн зоxиод өгөөрэй. Маxаа сайxан давслаад перец цацаад өгөx xэрэгтэй. Гэxдээ бяслаг чинь давс иxтэй үгүйг тооцоолоорой.



За мөөгөө тараагаад тавиарай. Шүүсийг нь урьдчилаад асгачаарай. Xоол xийxэд xэрэг болоxгүй.



Сонгиноо xагас дугуй xэрчээд тарааж тавина.



бяслагаа үрүүрээр үрээд тарааж тавина.



Маойнезээрээ сайн түрxээд өгөөрэй.



200-300 xэмд 40-60 минут болгоно. Тэгэээд болсон үгүйг нь сайн үнэртээд мэдэрдэг юм шүү.
Түлэгдээд байxад нь цаг болоогүй байна аа гэж сууж байгаад галыxаныг сандаргав.
ТАВТАЙ XООЛЛООРОЙ.

http://www.delgeen.com/-оос
Бичсэн: Telnet | цаг: 16:29 | Хоолны жор
Холбоос | email -ээр явуулах | Сэтгэгдэл(0)
Сэтгэгдэл:


Сэтгэгдэл бичих



:-)
Спэм хамгаалалт:
   
 
xaax